Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lucas van Dijk

January 23 @ 8:00 pm - 10:00 pm

€20,00 – €67,50

We beginnen het nieuwe jaar met een voorstelling van een bijzonder jong talent van onze eigen Friese bodem; Lucas van Dijk.

“Ik ben Lucas,  ben 18 jaar en heb een grote passie voor goochelen. Al sinds mijn 9e wist ik mensen te laten lachen en verbazen met mijn magie. Sindsdien ben ik altijd verder gegaan met goochelen. In 2016 trad ik voor het eerst op bij de kleuters op mijn basisschool, dat optreden heb ik keer op keer verbeterd. Toen ben ik begonnen met het kopen van nieuwe truc’s en zelf truc’s te maken samen met mijn pake. In 2018  deed ik mee aan het NK toneel goochelen voor junioren. In 2019 werd ik 3e op het Kunstbende festival in de categorie theater, en ben winnaar geworden van Heerenveen´s got Talent.”

“Inmiddels zit ik op een theateropleiding en weet ik het zeker. Later wil ik goochelaar/illusionist worden! De optredens worden steeds meer en meer. Zo heb ik onder andere gestaan op vele basisscholen, buitenschoolse opvangen, straatfestivals, markten, kinderfeestjes, buurtfeesten, en veel meer. Met heel veel plezier doe ik er alles aan om later beroeps goochelaar te worden en geniet ik van het maken van nieuwe truc´s en illusies samen met mijn pake en natuurlijk van alle optredens die ik kan en mag geven!”

Details

Date:
January 23
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
€20,00 – €67,50

Venue

Lokaal 55
Oude Oppenhuizerweg
Sneek, Fryslân 8606 JB Netherlands
+ Google Map
Phone:
0515 460 321
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available